Aanbevelingen


Stop wishing, start doing!

In de loop van de jaren zijn de kilo’s erbij gekomen, met name door teveel te snoepen en te weinig tijd nemen voor je maaltijden. Ik wil die kilo’s kwijt, maar ik zocht geen snelle oplossing met shakes of pillen. De methode van Caroline sprak mij aan, omdat het ‘gewoon’ over gezond eten gaat. Ze stimuleert je om na te denken over wat je iedere dag eet en leert je hoe je met gezonde voeding op een gezonde manier kunt afvallen. De kilo’s gaan er langzaam maar zeker af en op deze manier blijven ze er ook af! Caroline is daarbij mijn steun in de rug en mijn stok achter de deur. Haar positieve stimulerende begeleiding werkt goed voor mij. En een grote bonus is dat ik gezonde voeding weer in mijn dagelijkse routine heb weten te krijgen.

Chantal

After trying several (crash) diets for years and years, finally Caroline had the solution for me. (..) After a couple of fun sessions with Caroline I'm looking at food differently, it's no longer an enemy: it's my friend. My mood is better, my energy level is higher and I started losing that extra weight which makes me very happy. I no longer stress about eating or counting calories, I know and feel what is good or what is bad for me. (..) Thanks Caroline!

Ester

Dankzij Caroline van Lijnen op Maat heb ik eindelijk een manier gevonden om op een gezonde en verantwoorde manier mijn streefgewicht te behalen. Door bewustwording, gerichte adviezen en gezonde voeding heeft ze me geholpen mijn doel te bereiken. Nu, inmiddels 5 maanden later, kan ik bevestigen dat het er niet alleen af is maar ook afblijft.  Caroline, zonder jou had ik het niet gekund!

Dennis

Ik ben bij Caroline terechtgekomen met het doel gezonder te eten en vervolgens om mezelf gezonder te voelen door gewichtsverlies. Caroline heeft mij niet alleen geholpen met voedingsadviezen maar heeft mij erg gesteund zonder ook maar te dwingen of mij het gevoel te geven dat ik het niet goed doe. Ik ben door Caroline geïnspireerd om lekker te eten met gezonde ingrediënten. Ze heeft me voorzien van handige tips en recepten. Los van dit alles is Caroline een geweldig mens dat je helpt en met je meedenkt!

Belgin

Dat doe ik graag en met overtuiging, Caroline aanbevelen. Caroline helpt me, is streng en rechtvaardig, met kennis en positieve feedback. No-nonsense, reëel. En een aardig mens.Thanks Caroline!

Peet