Over mij


Een gezond gewicht hebben is genieten,
net zoals lekker eten!

Beiden gaan samen, echt waar, ik overtuig je graag!

Over mij...

Mijn naam is Caroline Schurmans, geboren en getogen in Limburg. Na mijn rechtenstudie in Leiden ben ik in de Randstad gebleven. Samen met mijn gezin woon ik sinds eind 1990 in Den Haag. Inmiddels ben ik moeder van 3 zoons en geniet volop van mijn taak ze op een gezonde, evenwichtige manier op te laten groeien. Het is dus belangrijk dat ik in de eerste plaats goed voor mezelf zorg.

Vallen en opstaan

Als ik heel eerlijk ben, heeft het voor mijn gevoel best een tijd geduurd voordat ik mezelf een meer ‘bewust’ eet- en leefpatroon wist aan te leren. Op de middelbare school en ook later, tijdens mijn studententijd, had ik moeite met het houden van een ‘gezond gewicht’. Ik was te zwaar en was daarom steeds ‘aan de lijn’. Van alles heb ik uitgeprobeerd; van ‘brooddieet’ tot mijn ‘alleen maar sla- en tomatendieet’. Of ik stepte me een aantal maanden achter elkaar elke dag helemaal kapot op de sportschool. Met als resultaat: kilo’s afgevallen, maar (nogal frustrerend) níet voor altijd…

Succes

Toch gaf ik het niet op. Ik blééf zoeken, lezen, bestuderen… En het is me uiteindelijk, met vallen en opstaan, gelukt om mijn persoonlijke balans te vinden! Tegenwoordig geniet ik van lekker én gezond eten, gecombineerd met voldoende beweging. Ik vind het heerlijk om dagelijks een rondje te joggen langs zee of gewoon een stukje te fietsen, bijvoorbeeld via de duinen naar de haven van Scheveningen. Het heeft wat tijd gekost, maar ik voel me –met nu wel een stabiel gewicht- hartstikke fit!

Ik ben er voor jou

Mijn niet-aflatende interesse voor gezonde voeding heeft er dus toe geleid dat ik de studie ‘Gewichtsconsulent’ heb gevolgd. Daarnaast voltooide ik halverwege 2012 de opleiding tot aerobic-instructeur. Je begrijpt dat ik al mijn kennis en ervaring graag met je wil delen als ‘jouw voedingscoach’. Ben je, net als ik destijds, het gejojo he-le-maal zat? Of wil je eens een keertje af van dat ‘emotie-eten’? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Onder ‘Methode’ kun je lezen hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Ik help je graag met het vinden van een prettige relatie met voeding. Een ding is zeker: jij bent de baas.